Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Με επιτυχία στέφθηκε το 26ο Αντάμωμα των Μαυρελιτών

      Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου στο Μαυρέλι το 26ο Αντάμωμα.
      Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και ο κόσμος παρά τη γενική κρίση φώναξε για μία ακόμη φορά "παρών" στηρίζοντας την προσπάθεια του Συλλόγου μας τόσο με την παρουσία του όσο και με τις χρηματικές προσφορές του.
      Τη βραδιά μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Μαυρελιτών, Νίκου Γκουζιώτη, άνοιξαν τα ακούραστα "κορίτσια" του χωριού μας με ένα μικρό δρώμενο,  τον αγαπητικό της βοσκοπούλας, ιδέα του Μάκη Γάλλου, και συνεχίστηκε με...... παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τις γυναίκες. 
     Στη συνέχεια δράση έλαβε η δημοτική ορχήστρα, μέλος της οποίας είναι και ο γιος του Νίκου Γάλλου στο βιολί, η οποία ορχήστρα σημειωτέον χρησιμοποιεί μόνο παραδοσιακά όργανα και καθόλου ηλεκτρικά, όπως π.χ. το αρμόνιο.
    Το κέφι βρισκόταν μονίμως στο ζενίθ με την ορχήστρα να παίζει ασταμάτητα μέχρι τις 5 το πρωί.
    Θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου Μαυρελιτών που πραγματικά καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει το Σύλλογο ζωντανό όπως τον έχουμε συνηθίσει στα 30 χρόνια της παρουσίας του.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τη βραδιά του Ανταμώματος και ένα βίντεο. Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο. Λίγη υπομονή μέχρι να γίνει η μεταφόρτωση.













  











Τα "κορίτσια" μας











Ο Χρήστος Κατσαρός σε χορευτικές φιγούρες
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου